Idén 54. alkalommal lépnek parkettre a világ legjobb társastáncosai az AGORA - Művelődési és Sportházban. A Savaria Nemzetközi Táncverseny az ország legkiemelkedőbb versenytáncos rendezvénye, Szombathely egyik legrégibb, legnevezetesebb rendezvénysorozata, ahol a táncsport legkiválóbb versenyzői minden évben szigorú szakmai zsűri előtt mutatják be latin, illetve standard táncokból szerzett tudásukat, felkészültségüket.

 

A verseny több, mint fél évszázados múltja méltán vívta ki a szakmai körök elismerését, s tette a várost nemzetközi szinten is ismerté. A részt vevő párosok az egész világból érkeznek, és viszik magukkal egy-egy jól sikerült rendezvény hírét.

A tüzes ritmusok, a táncosok közötti tökéletes összhang, a gyönyörű táncruhák és kecses mozdulatok nagyszámú rajongótábora miatt mindig teltház előtt zajlik a rendezvény.

 

Az ország legrégibb hagyományokkal rendelkező táncversenye idén június 01-én kerül megrendezésre. Az 54. SAVARIA NEMZETKÖZI TÁNCVERSENY WDSF Senior Tíztánc Világbajnokság és WDSF World Open Latin bajnokság helyszíne a nagy múltú és – méltán – a társastánc fellegváraként emlegetett AGORA – Művelődési és Sportház.

 

WDSF Senior Tíztánc Világbajnokság /WDSF WORLD CHAMPIONSHIP TEN DANCE SENIOR I

WDSF World Open Latin

WDSF YOUTH OPEN STANDARD

WDSF YOUTH OPEN LATIN

WDSF JUNIOR II OPEN STANDARD

WDSF JUNIOR II OPEN LATIN

 

PROGRAM:

10:00 ELŐDÖNTŐK / FIRST ROUNDS

19:00 KÖZÉPDÖNTŐK ÉS DÖNTŐK / SEMI-FINALS AND FINAL
 

JEGYÁRAK: 

Elődöntők: Teljes árú jegy: 2,700 Ft; Szent Márton kártya kedvezmény:2,300 Ft

Középdöntők, döntők: Teljes árú jegy:5,200Ft; Szent Márton kártya kedvezmény: 4,400 Ft

A Szent Márton kártya kedvezmény csak elővételben, személyesen a jegyirodában vásárolt jegyekre érvényesíthető!

 

Jegyvásárlás:AGORA – Jegyiroda (9700 Szombathely, Március 15. tér 5. Nyitva tartás: hétköznapokon 9.00–17.00, szombaton 9.00–13.00 Tel.: +36 20 502-9351) és online jegy.agorasavaria.hu oldalon.

Online jegyvásárlás az elődöntőkre itt:

ONLINE Jegyvásárlás
 
Online jegyvásárlás a középdöntőkre/döntőkre itt:
ONLINE Jegyvásárlás